Beeldresearch

Concept en styling: Michelangela ism styliste Elseline Hokke  |  Fotograaf: Mark Janssen  |  Opdrachtgever: Museum Rotterdam  | Project: Magazine Every Woman

Michelangela stelt scherp

Als ontwerpers zijn wij elke dag bezig te visualiseren van een boodschap. Zonder de juiste afbeeldingen verliest elke inhoud aan zeggingskracht. Michelangela vindt snel een krachtig communicerend beeld voor de meest uiteenlopende onderwerpen. Van schoolboeken tot jaarverslagen. Van brochures tot tijdschriften.
Wij vinden beelden in ons eigen beeldarchief, bij stockburo’s, musea en historische archieven.
De juiste fotografen en illustratoren worden door ons ingeschakeld en aangestuurd met een duidelijke, heldere briefing. We stellen een beeldlijst samen waaruit u de beste beelden kunt kiezen die bij de doelstelling passen van de opdracht.

Wij verzorgen en begeleiden ook fotoshoots op locatie en het bijbehorende regelwerk. Zo nemen wij u het werk uit handen en levert Michelangela ‘beeld op maat’. Voor onze researchopdrachten regelen wij uiteraard de rechten. Wij sporen de rechthebbenden op, vragen toestemming voor het gebruik en maken afspraken over de voorwaarden.

Het eindresultaat is altijd raak en elk project krijgt een eigen gezicht!