Interieur Studio Michelangela

Visie

Michelangela grafisch ontwerp en illustratie, creeërt een wereld die prikkelt en de aandacht vangt. Men komt naar ons toe voor het ontwikkelen van een idee tot en met de uitwerking. Sinds 1997 werken we aan de meest uiteenlopende opdrachten voor zowel grote als kleine opdrachtgevers. We helpen bedrijven en organisaties om hun verhaal goed te communiceren.

De naam Michelangela staat voor creativiteit, passie en betrokkenheid.
Angela Damen en Michiel Trooster versterken elkaar en vullen elkaar aan.
We doen waar we goed in zijn, en vormen daardoor een sterk team. Ons bloed gaat sneller stromen van ‘mooie’ dingen, maar we verliezen daarbij nooit de essentie van de boodschap uit het oog.

Michelangela is een zeer veelzijdig ontwerpburo. Van visitekaartje tot huisstijl, van boek tot illustratie. Iedere opdracht vraagt weer om een andere aanpak; we denken mee en komen tot heldere en creatieve oplossingen die passen binnen de doelstelling van de klant.

Interieur Studio Michelangela

Werkwijze

Binnen onze opdrachten zijn we zo flexibel mogelijk. De opdracht wordt snel behandeld en ingepland door Michelangela. Michelangela verbeeldt het idee en werkt het uit in verschillende schetsvoorstellen. Uiteindelijk maken we een presentatie die een duidelijk beeld geeft van onze visie op de opdracht.
We begeleiden het proces van A tot Z. We denken mee in oplossingen, planningen en budget. Met een groot netwerk achter de hand van fotografen, drukkerijen, website-specialisten en DTP-ers kunnen we elke klant maatwerk bieden.